Интериорен дизайн

Нашите висококвалифицирани интериорни дизайнери създадат духа и уюта на вътрешна среда, която е функционална и безопасна.

“РЕСПЕКТ БИЛД” ЕООД ви предлага впечатляващ набор от услуги, включително и професионална помощ при обзавеждането на вашия дом, търговско помещение, офис или всяко едно друго жизнено пространство. За да бъде помещението уютно, красиво и удобно, е необходимо да се спазват много правила и ние сме готови да ви окажем помощ във всяко едно отношение. Независимо дали става въпрос за изграждането на електрическа мрежа, схема за правилното разположение на електроуреди, позициониране на мебелировката и всички останали детайли, които са в състояние да превърнат едно жилище в истински дом.

За
процеса

Интериорен дизайн за апартамент

Създаването на дизайнерски проект за апартамент е истинско предизвикателство. Веднага възникват много въпроси от рода на къде да съхранявате нещата, как и къде да позиционирате спалнята, кое е по-добре – кухня-хол или обособяването на отделни стаи. Новата “Covid” реалност внесе и допълнителни изменения в бита ни. Вече се предполага, че домът трябва да разполага и с работно пространство под формата на отделен офис или просто обособена специално работна повърхност в някое от наличните помещения. В същото време е необходимо да се реши в какъв стил да се разработи проектът на бъдещия апартамент.

Основната задача на проекта за интериорен дизайн е да осигури балансирано, висококачествено, чисто, светло пространство, което да отразява характера на собствениците. Свържете се с нас и ние ще ви помогнем с всичко това, за да живеете щастливо в дома на вашите мечти!

Изготвяне на схема

Работата по проекта е разделена на етапи. Първият е схематичен и включва съгласуване на концепцията с клиента, избор на стилистична посока, цветова схема и оформление на помещенията. След това се изготвя проектът, така че клиентът да види как си взаимодействат цветовете и дали мебелите са хармонично разположени.

Работна документация

Този етап включва изготвянето на работна документация. Той описва подробно в кои точки да се направят канали за окабеляване, какви материали да се използват за декорация и т. н. Работната документация включва подробни инструкции за строителите, които ще реализират проекта.