Цялостно проектиране

Нашата философия на проектиране и архитектурен дизайн.

В нашата работа ние се стремим единствено към едно – да удовлетворим напълно изискванията на нашите клиенти. Затова за нас е важно да ги изслушваме с внимание и да се опитаме да вникнем максимално дълбоко в техните идеи.

Ние сме в състояние да им предложим визия за цялостното им развитие и да им осигурим дългосрочната стойност. Можете да се възползвате от опита на нашите специалисти във всяко едно отношение – цялостно планиране, архитектура и интериор.

Ние компетентно ще ви подпомогнем в създаването на вашето мечтано жилище, офис или друго търговско или жизнено пространство, като ще планираме всеки един детайл, от нулата.

За
процеса

Цялостно планиране

Ще ви консултираме за всичко необходимо, включително изграждането на електрическа система, водопроводна система, вентилационна система, определяне на най-оптималното, функционално и красиво местоположение на мебелите, ще създадем за вас индивидуален дизайн в рамките на възможни и необходими довършителни промени. Ще ви подкрепим и в избора на мебели, текстил и аксесоари, за да превърнем една стандартна оферта в дома, в която винаги сте мечтали да живеете.

Архитектура

Ние ще извършим целия набор от дейности – от избора на обект до въвеждането му в експлоатация като завършена жилищна сграда.
Можете също така да поръчате строителни услуги, като да ви построим частна къща до ключ и ние ще реализираме проекта така, че да останете наистина доволни.

Интериор

Ние проектираме интериори на магазини, търговски и интериори на офиси и други жизнени пространства. Един от ключовите аспекти в нашата работа е разработването на функционален и лесен за употреба дизайн. Тези от вас, които държат на качествената работа и функционалността на избраните стилове, винаги остават доволни от работата на нашите специалисти, защото ние вземаме предвид всички желания на клиентите си.
Нашите експерти ще въплътят всяка идея – интериорът и декорът ще създадат желаната атмосфера, помещенията ще бъдат удобни, стилни и елегантни.
Интериорният дизайн е творчество, което има свои собствени правила. Ние вземаме предвид рационалните начини за визуална работа с пространството, правилата за комбиниране на цветове, каноните на избрания от вас стил и ги свързваме с вашите представи за красотата. Доверете интериорния си дизайн на професионалистите – изградете перфектния дом, който ще бъде индивидуално проектиран за вас от нас. Очакваме ви!